אנ"ש
עלייה בביקוש לעופות טריים
בעקבות העלייה בביקוש לעופות טריים, ב'עוף טוב' משדרגים את מערך הקירור לסטנדרטים בינלאומיים, עובדה שתביא להארכת חיי המדף ולשיפור האיכות. מנכ"ל 'עוף טוב' למהדרין, אלחנן לוטם: "כבר כיום אנו מייצרים כ-30% לקו הטרי הארוז ועד סוף השנה תוכפל הכמות"
לוטם גילה כי כבר כיום מייצרת משחטת 'עוף טוב' למהדרין כ- 30 אחוז מהתוצרת לקווים הטריים הארוזים ועד סוף השנה תוכפל הכמות בהתאם לתוכנית העבודה. "זהו טרנד עולמי והשוק המקומי מעוניין יותר ויותר במוצרים טריים מוגמרים וללא תוספות. הצרכנים מעדיפים לרכוש מוצר טרי ארוז במגש מבלי הצורך להשתרך בתור בקצביות המתמעטות והולכות ושבחלקן אינם מצטיינות, בלשון המעטה, בהיגיינה הדרושה".
שרשרת הקירור ששודרגה כוללת; רכישת מתקני קירור ובהם; מתקן 'מנהרת צינון' עם הטכנולוגיה המתקדמת ביותר בתחום ממפעל הקירור מספר 1 בעולם שבהולנד. שדרוג חדרי הקירור עם טמפרטורה המבוקרת באמצעות מחשב והתקנת 'שרוולים' ייחודיים המאפשרים העמסת משטחים באמצעות המלגזה ישירות מחדרי הקירור ופריקתם היישר למשאיות בלא מגע אויר חיצוני.
"השוק המקומי מעוניין יותר ויותר במוצר טרי מוגמר, ללא תוספות, המיוצר באיכות גבוהה ביותר תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות. – אומר מר לוטם - באמצעות 'מנהרת הצינון' - המתקן שרכשנו בהולנד הארכנו את אורך חיי המדף של המוצרים הטריים כך שאורך חיי המדף של מוצרים אלה יעלה לכ- 6 ימים. המתקן מוריד את טמפרטורת המוצר, משפר את איכותו ומעמיד את המוצר הטרי המגיע לשווקים בסטנדרטים בינלאומיים".
![]() |
[] |
![]() |
[] |
![]() |
[] |
![]() |
[] |