מתכון
נתחי עוף ואורז כורדי
מתכון מעולה לארוחת צהריים מושלמת, או לארוחת ערב משולבת. בשרי, מזין והכל בסיר אחד. למי שמחפשת מתכון פשוט לארוחה משביעה, יפה ומעניינת
1/2 ק"ג עוף חתוך לרצועות
תבלינים: פפריקה, שמן ופלפל שחור לפי הטעם
3 כוסות אורז.
אופן ההכנה:
נטגן 1/2 את רצועות העוף במחבת עם שמן.
נוסיף קומקום מים רתוחים, נתבל במעט מלח, נבשל את העוף ונוציא אותו.
את העוף נתבל בפפריקה, שמן ופלפל שחור גרוס ולאפות.
למים שבישלנו בהם עוף נוסיף 3 כוסות אורז שטוף היטב.
נרתיח שנית את המים עם האורז, ונעביר לאש נמוכה מכוסה במגבת ועליה המכסה.
כאשר המים נספגים - נערבב היטב ונמשיך לבשל עד שהאורז מוכן.
להגיש את האורז עם העוף האפוי.
בתיאבון!