מתכון
עלי גפן ממולאים בטונה
מתכון מיוחד לחג הפסח: עלי גפן ממולאים בטונה, מעודן, טעים ואלגנטי, והעיקר: כשר לפסח
המתכון מיועד להכנת 6 עלי גפן ממולאים
רכיבים
1 קופסא טונה סטארקיסט בשמן/ במים
6 עלי גפן טריים
1 כף מיץ לימון טרי
חופן תערובת עשבי תיבול טריים: פטרוזיליה, עירית ושמיר, קצוצים דק.
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
[צלם] |
אופן ההכנה
בקערה מפוררים את נתחי הטונה, מוסיפים את מיץ הלימון, עשבי התיבול, המלח והפלפל. מערבבים היטב. בעזרת כפית ממלאים את עלי הגפן בתערובת הטונה, מגלגלים ומקפלים.
המתכון באדיבות 'טונה סטארקיסט'