אנ"ש
טעמו וראו - גליון חסידי חדש יצא לאור מלא וגדוש בתוכן רב ועשיר
ארגון "יגדיל תורה" של חסידי ויז'ניץ במודיעין-עילית מפיק בטאון חסידי חדש ומרתק
בקרב הציבור החסידי שוחרי תורה וחסידיות מקבלים בשמחה את הופעת הגליון החדש 'טעמו וראו' מבית היוצר של ארגון יגדיל תורה שע"י חסידי ויזניץ במודיעין עילית.
מאמרים, הגיגים ופנינים יקרים תולדות, הליכות והנהגות טובות מפי ספרים וסופרים הבעש"ט הק' ותלמידיו הק' זי"ע - במילים אלה נפתח הגליון הראשון.
חברי המערכת הפתיעו ומיד בגליון הראשון כבר יצא גליון מלא וגדוש בתוכן חסידי עשיר. בגליון יש מאמרים חסידים במגוון נושאים כמו שלמות המידות, תורה ופרנסה, התבודדות. כן מופיע מדור מיוחד מדברי תורתו של כ"ק מרן אדמו"ר מויזניץ שליט"א.
מדור נוסף ומרתק הוא מדור טעם זקנים עם ביוגרפיה קצרה על אחד הצדיקים זי"ע. מדור מיוחד הוקדש בגליון הראשון לאמירת התהילים במשנת תלמידי הבעל שם טוב זי"ע.
כתב "אתרוג" שוחח עם אחד מעורכי הגליון, שסיפר שהגליון התקבל בקרב שוחרי התורה והחסידות בשמחה רבה, שהביעו קורת רוח מרובה. הגליון צפוי לצאת מדי חודש בחדשו.