מתכון
מוס שוקולד לבן וסילאן
מוס חלבי טעים ולא מורכב. המתכון מיועד למספר מצומצם של מנות, כך שחישוב קל יביא לכם מתכון מורחב למשפחה שלימה
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
150 ג' שוקולד לבן
3 כפות סילאן
100 מ"ל חלב
50 ג' סוכר
הכמויות מותאמות להכנת חמש מנות.
אופן ההכנה
בסיר מבשלים חלב + שוקולד לבן + סוכר עד שהשוקולד נמס
מורידים מהאש ומניחים להצטנן
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה
מערבבים את תערובת השוקולד לקצפת ומסיפים את הסילאן
מחלקים לגביעים ומכניסים למקפיא ללילה
מוציאים מהמקפיא ושומרים במקרר עד להגשה.
בהצלחה ובתיאבון!