מתכון
אזני המן מבצק פילו במילוי קרם חלבה
לא סתם 'אוזני המן', ולא סתם מילוי. מתכון מעולה ל'אוזניים' משובחות. תתחילו להתחרש מן המחמאות הצפויות!
מצרכים:
8 דפי פילו מופשרים
100 גר' חמאה ממומסת
50 גר' פרג טחון טרי
100 גר' פירורי לחם
למלית
300 גר' חלבה
מיכל שמנת מתוקה
חצי כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מורחים כל עלה פילו בחמאה ממומסת באמצעות מברשת ומפזרים על החמאה את פירורי הלחם והפרג. שמים מעל עלה פילו נוסף וחוזרים על הפעולה עוד 3 פעמים, עד לקבלת 4 שכבות.
ממיסים את החלבה, הוניל והשמנת על אש נמוכה תוך כדי ערבוב ועד קבלת ממרח חלבה ומצננים.
בעזרת כוס קטנה ומשומנת קורצים עיגולים מבצק הפילו. ממלאים את מרכז העיגולים בקרם החלבה המצונן ומקפלים ליצירת אוזן המן משלושת הצדדים. מעטרים מעל באבקת סוכר ובשבבי חלבה.
בהצלחה, בתיאבון ופורים שמח, מאת 'קייטרינג תמרים'
*המתכון באדיבות 'קייטרינג תמרים', המתמחים באירועים קטנים ובמגוון תחומי תפריטים.