מתכון
קרעפלאך
מתכון מדויק לקרעפלעך שתמיד מצליחים. לקראת פורים - כיסני עוף טעימים במיוחד, בריח חורפי מטוגן
בצק:
חומרים:
2 כוסות מים
100 גר' מרגרינה
1 כפית גדושה מלח
4 כוסות קמח
4 חלמונים
אופן ההכנה:
לבשל לרתיחה את המים עם המרגרינה והמלח.
להסיר מהאש, ולהוסיף את כוסות הקמח.
להעביר למקסר עם מלוש, ולהוסיף את החלמונים
לערבב היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש
מילית עוף
חומרים:
1/2 ק"ג ירך עוף טחון או קצוץ דק
3 בצלים קצוצים ומטוגנים להשחמה
מלח פלפל
[] |
לרדד את הבצק
לקרוץ עיגולים בקוטר 5 ס"מ
לשים חצי כפית מילית ולסגור.
להביא לרתיחה סיר עם 5 ליטר מים וכפית מלח
לבשל כל 10 יח
כשהקרעפלעך צפים יש להוציאם מהמים
אפשר לטגן או להגיש עם בצל מטוגן
להקפיא לפני הבישול
-
חבל
-
3. למה כתוב מדויק??ממש לא הצליח [לל"ת]
מילכה 22/02/2010 14:22 -
2. מתכון שנשמע טוב...
שרי 18/02/2010 15:31אבל מה הקשר של התמונה?? -
1. איך אפשר לעשות את המתכון עם קמח מלא?
הכי טוב 17/02/2010 13:38מה הכמיות ?
4. צדקת.לא מדוייק וגם לא טעים
רחל וייס 07/04/2010 19:14