מתכון
מגדל שכבות פרגית, בשר מעושן ופלפלים
זה רק מורכב, לא קשה, ולבסוף יוצא מושלם. לא מאמינות? בדקו בעצמכן!
מנה מרשימה במינימום עבודה. היופי במנה זו מתבטא בהגשתה כצורת מגדל. בשבתות ובחגים ניתן להכין הכל מראש, ובשעת הסעודה- רק לחמם ולהגיש.
מרכיבים:
10 נתחי פרגית (ירכיים ללא העור)
למשרה לפרגית:
3 כפות רוטב סויה
1 כף חרדל
4 כפות יין לבן יבש
4 שיני שום כתושות
3 כפות רוטב צילי
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בתוכה את הפרגיות בין 2-4 שעות.
צולים בתנור את נתחי הפרגית כ-20 דקות בחום של 200 מעלות. לחילופין, מטגנים במעט שמן במחבת 6 דקות מכל צד.
[צלם] |
לפלפלים קלויים:
2\1 כוס שמן
4 בצלים
מלח, פלפל
7 פלפלים אדומים חצויים
אופן ההכנה:
מטגנים ב- 1/2 כוס שמן 4 בצלים קצוצים דק עד להזהבה, ומוסיפים תבלינים.
קולים את הפלפלים האדומים בתנור עד לריכוך ומקלפים.
להרכבה:
15 פרוסות בשר מעושן
15 פרוסות פסטרמה
אופן ההכנה:
מניחים נתח פרגית. מעליו- כפית בצל מטוגן, פרוסת בשר מעושנת, פלפל קלוי, מעט בצל מטוגן, ופרוסת פסטרמה, ומסיימים בנתח פרגית נוסף.
סדר ההרכבה הוא בגדר המלצה בלבד. ניתן לשנות ככל העולה על הדעת.
--------------------------
משוב:
(עודכן: 14:00, 11/11/2009 )
המתכון מתאים ל - 6 מנות.
שאלות נוספות? בשמחה.
-
אני לא הבנתי לפי המרכבים כמה מנות אמרו להכין מזה?
וגם, מזה בדיוק פרגיות?
תודה רבה. -
7. אני נורא רוצה מנת קינוח של אפרת...
רבקי מאשדוד 08/11/2009 12:38אשמח מאוד מאוד -
6. היתה חגיגה בליל שבת......התלהבו!! [לל"ת]
מלכי ש 07/11/2009 22:05 -
5. במטבח העסוק שלי ניסיתי ויצא מדהים!
הדר 06/11/2009 12:44אל ייאוש זה ממש קל -
4. ואוו ,הרוטב!!.... [לל"ת]
שירי 05/11/2009 20:23 -
3. האם אפשר להשתמש בחזה עוף?
גיטי 04/11/2009 20:14ואם כן ..אותו זמן בישול? -
2. נראה מצוין... [לל"ת]
דינה 04/11/2009 15:13 -
1. כאילו שזה ממש יצא כך
שלי 03/11/2009 20:54התמונה הזו מייאשת מראש, אני?
אצליח ליצור דבר כזה?
היו עם שתי רגליים על הקרקע, אין מצב ליצור תפאורות כאלו במטבח העסוק שלי...
8. כמה מנות?
אסתר 09/11/2009 14:23