תגידו מוו
תגידו מוו
מחלבת טרה משיקה את "מוו" – מעדן שוקולד קצפת מעודן במגוון טעמים חלביים שמאירים טעם טוווב!
מחלבת טרה שמה דגש רב בהשקת מוצרים כשרים למהדרין ובמהלך פיתוח מעדן מוו נעשו מאמצים רבים ומיוחדים כדי שכלל סדרת מעדני מוו, תהיה בכשרות מהודרת מרגע ההשקה, כך שבמגזר הכללי ובחרדי יהיה בדיוק אותו מוצר ללא שוני או הבדל בטעם.
מעדן החלב "מוו" הינו מוצר חדש המבוסס על 100% חלב טרי וללא חומרים משמרים אשר מקנה לו טעם ייחודי ואיכותי במיוחד. בפיתוח המוצר, הושם דגש מיוחד על "פיצוח הקצפת", מבחינת טעם ומרקם כאשר פריצת הדרך נשענת על איכות חומר הגלם וטכנולוגיה ייחודית, פיתוח המוצר התקיים בשיתוף פעולה מלא עם מחלבת Muller וזכה לציונים גבוהים במיוחד במבחני טעימה רבים אשר נערכו. המוצר יושק בגביע עגול, איכותי ונוח יותר לשימוש.
אריזתו של מעדן מוו , ככל מוצרי מחלבת טרה, תהיה מעוצבת בשפת כתמי הפרה המאפיינים את המותג, ותכלול תמונה של פרה שמפיה יוצאת בועת קומיקס עם הלוגו "מוו". גם השפה התקשורתית של מעדן החלב החדש "מוו", תמשיך את הקו של מחלבת טרה- "הכל מתחיל בחלב מצוין".
ניר קניאס, סמנכ"ל שיווק טרה: "מחלבת טרה ממשיכה לחדש ולהציע לקהל הצרכנים אלטרנטיבה טעימה ואיכותית. אנו פונים לכל המשפחה ובעיקר לצרכן אשר מעריך איכות ושחומר הגלם העומד בבסיס המוצר, מהווה מרכיב מרכזי בשיקוליו. אנו מאמינים שהשקת מעדן מוו תגדיל את שוק המעדנים, שגדל בשנה החולפת בכ-2 אחוזים, לשוק הצומח במספר דו ספרתי."
דנה אבשלום, מנהלת שיווק טרה: "במהלך פיתוח הקונספט עמד לנגד עינינו אתגר, מצד אחד להמשיך לעבוד באסטרטגיית המחלבה, בה הכל מתחיל בחלב מצוין, תחת ערכים של מומחיות ופשטות ומן הצד השני להרחיב את גבולות המותג לעבר עולמות של טעם וחוויה. הפתרון היה דרך הדגשת חומר הגלם, 100% חלב טרי, שגם מעיד על האיכות ומחובר למומחיות בחלב, וגם מדגיש את ערך הטעם"
מחלבת טרה הינה יצרנית מוצרי החלב הפרטית המובילה בישראל והשנייה בגודלה בארץ בעיבוד חלב ושולטת על כ- 12%-14% משוק החלב. החברה משלבת טכנולוגיה ייחודית עם איכות יוצאת דופן בייצור מגוון רחב של מוצרי חלב, גבינות ומעדנים.
מוו שוקולד קצפת 2.85 ₪.
מוו שוקולד קצפת עם תוספת- 4.20 ₪.