פושטים את העור, מוציאים את הקרביים
פושטים את העור, מוציאים את הקרביים
מעקב מצולם אחר הליך הכנת הדגים לשיווק, שכמו כל דבר שנעשה בסין, הוא מהיר, מדוייק ולא מותיר לדג זמן רב לתהות על העתיד... דגים שמשגימים את ייעודם כדי לעלות על שולחן שבת יהודי - צפו בגלריה
![]() |
משאבה המחוברת לרשת דייג השואבת את הדגים למיכלים באוניה [] |
![]() |
באוניה 8 מיכלים כל מכסה מיכל נפרד [] |
![]() |
משפך המעביר ישירות מתוך האוניה לבריכה מס'1 [] |
![]() |
בריכה דגים מס' 1 העומד מחוץ למבנה המפעל [] |
![]() |
כניסת דגים מבריכה מס'1 למפעל [] |
![]() |
בריכה מס' 2, מעליה אפשר לראות את המשפך שדרכם הדגים מגיעים [] |
![]() |
בריכה מס' 2 קבלת הדגים מהספינה למפעל [] |
![]() |
הדגים מועברים למפעל [] |
![]() |
בדיקה אלקטרונית צבע הדג וצורת הראש [] |
![]() |
סווג הדגים לפי גודל הדג [] |
![]() |
העברה מהבריכות למכונות חיתוך [] |
![]() |
בדרך להפשטה [] |
![]() |
כניסת הדג לחיתוך במכונה אך ורק עם ראש קדימה [] |
![]() |
כניסת הדג למכונות החיתוך [] |
![]() |
הדגים שהראש לכוון השני חוזרים בחזרה למסלול [] |
![]() |
כניסה למכונת החיתוך, ראש ללא כיוון חוזר [] |
![]() |
דגי אמנון [] |
![]() |
יציאה ממכונת החיתוך הפנים במסלול התחתון והפילה במסלול העליון [] |
![]() |
פנים הדג מופרד והולך להשמדה [] |
![]() |
כניסה להשמדה [] |
![]() |
השמדת פנים וראש הדג [] |
![]() |
הפרדת הפילה מהליכלוך עם מים [] |
![]() |
בריכת ההשריה, בצד שמאל האריזה של הפילה עם העור [] |
![]() |
בריכת ההשריה של הפילה למשך כמה דקות [] |
![]() |
מדרגות נעות מבריכת ההשריה [] |
![]() |
מי ים באחסנה לפני הוספתם באריזות הסופיות [] |
![]() |
הדג עם העור לפני האריזה [] |
![]() |
אריזת הפילה והוספת מי ים [] |
![]() |
אריזת סוג הדג עם העור [] |